• FaktoryLightFestival

Kunst | Kultur

Sekkefabrikken kulturhus Sekkefabrikken kulturhus

Sekkefabrikken Kulturhus er et kulturelt samlingssted i Slemmestad - et tilgjengelig, attraktivt og fleksibelt scenerom for innbyggerne i Røyken kommune. Her er det plass til alle med scenisk kompetanse og interesse.Slemmestad hovedbibliotek Slemmestad hovedbibliotek

Biblioteket tilbyr litteratur, lydbøker, tidsskrifter, DVD'er og musikk-CD'er til hjemlån.  Vi har et bredt utvalg skjønnlitteratur for barn, unge og voksne. Vi kan som regel skaffe det vi ikke har selv. Søk i bokbasen.JERDAL - Hernestangen Bygdemuseum JERDAL - Hernestangen Bygdemuseum (JERDAL) Røyken Historielag ønsker velkommen til sommersesongen ved Bygdemuset på Hernestangen på Jerdal.

MUSEUM: Gjellumstua på Hernestangen MUSEUM: Gjellumstua på Hernestangen (JERDAL) Låven på Hernes gård er restaurert og ominnredet med landbruksgjenstander fra gamle dager. Sammen med Gjellumstua har Røyken nå et innholdsrikt museum godt plassert på Hernestangen friluftsområde. 

RØYKEN KAMMERKOR – 25 ÅR RØYKEN KAMMERKOR – 25 ÅR Torild Ambjørg Høivang, korets faste dirigent gjennom mange år, fikk idéen til å starte et kammerkor. Hun kontaktet folk fra det lokale musikklivet og samlet inn til koretsøvelse i sin egen stue! Nå feirer de 25 års jubileum.

Røyken Vokalensemble Røyken Vokalensemble  - et kor for kvinner og menn i alle aldre!  Røyken vokalensemble kan se tilbake på mange ambisiøse prosjekter med oppsetninger som; "Spelemann på taket," "Porgy and Bess," "Tryllefløyten" og "Treemonisha."

Den musikalske kirken i Slemmestad Den musikalske kirken i Slemmestad Den flotte nyoppussede kirken i Slemmestad er mye mer enn en vanlig kirke. De siste årene har det vært Røykens mest besøkte kulturarena med konserter, foredrag og kåserier.

Røyken Kulturskole Røyken Kulturskole I et stort og koselig hus i gamle Slemmestad ligger Røyken kulturskole. Der er det et overaskende stort mangfold og mye kreativitet samlet på et sted. De har et bredt tilbud til barn fra 14 måneder til ungdommer opp i 19 års alderen. 

Storstua i kommunen Storstua i kommunen Den nyrenoverte Sekkefabrikken i Slemmestad kan nå bli et kulturelt samlingspunkt for hele regionen. I gamle Slemmestad treffer vi Øystein Hærem, daglig leder i Slemmestad Brygge AS, som eier Sekkefabrikken kulturhus. 

Kulturskolen i Røyken Kulturskolen i Røyken Kulturskolen er et ressurssenter hvor barn og unge, både i og utenfor skoletiden, får utvikle sine sanser og skapende evner i samsvar med egne forutsetninger.

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview