Annonse-informasjon


visitRØYKEN
forteller om hva som skjer, om kunsten og kulturen, severdighetene, de spennedende utstilligene, konsertene, naturopplevelsene, historiene og fakta om kommunen.

Begrepet “visit” er et godt innarbeidet konsept og brukes over hele verden som i - visitlondon.com - visitdrammen.com - visitoslo.no og nå vistiroyken.no eller visitrøyken.no

Hjemmesiden får mange treff og forhåpentligvis faste lesere. Røyken får her synliggjort sine aktiteter og attraksjoner til et større publikum.


Samkjøring med visitDRAMMEN

Annosene på visitRØYKEN vises også på visitDrammen.no og NordiskePerler. Tilsammen har nettstedene mer en 40.000 besøkende hver måned.

visitDRAMMEN forteller om de velsmakende måltidene, de beste filmene, de mest spennende utstillingene, de tøffeste konsertene, de mest gripende teaterstykkene, de fornøyelige byhistoriene - og de glade naturopplevelsene i Drammen.

nordiskePERLER forteller om de velsmakende måltidene og de gode opplevelsene du kan få når du besøker de beste hotellene, herregårdene, slottene, restaurantene - og spahotellene i Norden.

Annonsemateriell og forespørsler kan sendes til annonse@visitROYKEN.no eller på tlf 32 23 40 70.


Vennlig hilsen 
visitRØYKEN


SAMKJØRINGEN HAR MER ENN 40.000 BESØKENDE SOM LESER 140.000 SIDER – HVER MÅNED

Kontakt

Besøksadresse: Grønland 57

3045 Drammen

Web : visitdrammen.no

Annonser 
Tlf 32 23 40 70
Annonse-informasjon 
Annonse 1 - 260 x   80 px
Annonse 2 - 260 x 280 px
Annonse 3 - 260 x  ...... px

Annonsemateriell kan sendes

post@visitroyken.no.

Annonser

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview