1
LYSFESTIVAL

LYSFESTIVAL

Bilder fra Factory Light Festival, Slemmestad 30.aug 2013
2
Hyggen

Hyggen

Tettstede ved Drammensfjorden i Røyken kommune. Innbyggertall, 680 (2012)
3
Båtstø

Båtstø

Tettsted ved Oslofjorden i Røyken kommune. Innbyggertall, 244 (2008)

4
Røyken

Røyken

- grønn, nær og levende

Aktuelt

Idrett - Kjekstad Golfklubb
Kjekstad Golfklubb er en veletablert klubb halvannen kilometer fra Røyken sentrum. En klassisk skogsbane i lett kupert terreng omkranset av fuglekvitter og småvilt. 
PÅ KINO: VisitRØYKEN ANBEFALER: Glassdukkene
Glassdukkene er en eksotisk nordnorsk krim med hentydning til bibelhistoriens Salome.  Pratsom film, men med action så det holder.
Sykkelturer - Røyken
Bli kjent med kommunen fra sykkelsetet. Finn frem sykkelen, hjelm og litt nysgjerrighet og opplev alle ”godbitene” det tipses om her. Det beste er å finne traseer fra der du bor. 
Ordførerens spalte
Røyken kommune fikk et svært godt årsresultat for 2013. Overskuddet skal selvfølgelig brukes til beste for innbyggerne og gir oss god anledning til å se fremover. 
Tur - Blåfjellhytta i Kjekstadmarka
Blåfjellhytta ligger vakkert til på kanten av Blåfjellet nord-øst i Kjekstadmarka i Røyken kommune. Det er godt med merkede skiløyper og stier framt til hytta - et passende mål for en tur i marka.
Slemmestad - den nye fjordbyen
Slemmestad ligger ved Oslofjorden i Røyken kommune, Buskerud, og regnes som den sydvestligste delen av tettstedet Oslo - 28 kilometer fra Oslo sentrum. Visjoner om den nye fjordbyen virkeliggjøres.
Røken Jazzforum - Vårprogram 2014
Jazzklubben på Slemmestad har et spennende og variert vårprogram. Pixel starter lørdag 18. januar. Deretter følger Christiansand Ensemble, Hedvig Mollestad Trio, Roar Lindberg og Siantra Songbook. Konsertsted: Sekkefabrikken.
Hyggen - strandliv og fruktdyring
Hyggen er et tettsted i Røyken kommune med i underkant av 700 innbyggere. Stedet ligger mot Drammensfjorden, sør for Spikkestad og Røyken stasjon. Hyggen er et aktivt tettsted med stor tilflytting.