Et lite stykke Italia i Norge

Smak av Italia har tre forretninger, pizzeria og nettbutikk med et rikholdig utvalg av ekte italienske økologiske matvarer til rettferdige priser. 

 

Et lite stykke Italia i Norge

Smak av Italia består av tre forretninger, pizzeria og nettbutikk med et rikholdig utvalg av italienske matvarer. Butikkene har kyndige kunnskapsrike medarbeidere med fokus på kvalitet, service og rettferdige priser.   

Utsalgene har alltid smaksprøver for at du skal være trygg på handelen og få med deg de riktige varene hjem. 

Smak av Italia selger økologiske og naturlige produkter, matvarer som bidrar til det gode og sunne måltidet. Produktene er rene og helt frie for tilsetningsstoffer. Kun salami-produktene er tilsatt konserveringsmiddel etter gjeldende EU-regler

I tillegg til produkter som pasta, pesto og olivenolje har forretningen bugnende ferskvaredisker med et titalls ulike oster, skinker og salamier, - alt rett fra Italia.
BUTIKKER

Vulkan, Oslo
Den nyeste avdeling ligger på Vulkan rett ved Mathallen på Grünerløkka. Dette er den største avdelingen der alle produktene selges til de samme lave prisene som i Sætre og Slemmestad. Butikken har en bugnende oste- og skinkedisk med et godt utvalg av italienske ferskvarer.

Slemmestad
Butikk-utsalget i Slemmestad finner du alle våre direkte importerte italienske matvarer, et stort utvalg av olivenoljer, pastatyper, tapenader og andre tørrvarer. I tillegg har vi en stor ferskvaredisk med et titalls italienske ostetyper, ulike skinker og kjøttpålegg. Du får smake på det du måtte ønske. 

Sætre
Smak av Italia sin aller første butikk ligger på toppen av Sætre i Åsveien 5. Her er det både utsalg kontor og hovedlager. Butikken feirer 10-år jubileum høsten 2018. Her får du smaksprøver, god service og det største utvalget av Italienske varer.

NETTBUTIKK


I nettbutikken, SmakAvItalia.no, kan du handle og få tilsendt varene rett hjem. Her finner du de fleste varene og gode tilbud. 

Nett-tjenesten er enkel å bruke: 

- finn ønsket vare, 

- legg den i handlekurven, 

- gå til kasse for betaling. 

 

Varene leveres hjem til deg i løpet noen dager. Frakt kr 90. Gratis frakt ved bestilling over kr 900.

 

Telefon +47 31 28 48 00
E-post info@smakavitalia.no
Hjemmeside: smakavitalia.no

 

  Email to a friend Email to a friend
  

 -  Share 

Siste artikler

Besøksadresse: Grønland 57

3045 Drammen

Web : visitdrammen.no

Redaksjonen
Telefon 32 23 40 70
post@visitdrammen.no 
Annonser 
Tlf 32 23 40 70
Annonse-informasjon 
Røyken kommmune Kultur og fritid
Servicetorget 31 29 60 00
www.royken.kommune.no 

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview