Odden Marina Båtforening - Slemmestad gjestehavn

(Posisjon: N 59.46.59 E 10.30.01) Røyken kommune, Slemmestad 

 

Odden Marina Båtforening - Slemmestad gjestehavn

Velkommen som båtgjest til Odden Marina!

Odden Marina Båtforening i Slemmestad er en privat havn med relativt mange gjesteplasser, både inne i havnen når båtforeningens medlemmer er på tur,– du navigerer rett mot siloene i Slemmestad (på natten markert med røde lys på toppen).

Finn ledig plass og les på skiltet innerst i båsen hvor lenge plassen er ledig (grønne skilt). Står det ledig eller et tidspunkt lenger fram enn du skal være gjest, kan du benytte plassen.

Det er gratis å ligge i havnen på dagtid. Pass på å fortøye godt, dersom det skulle blåse opp fra nord, det er åpent mot nord/nordøst, men du ligger i le for alle andre vinder.

Selvbetjent havn kr. 100,- til og med 30 fot, og over 31 fot kr. 200.- pr døgn, inkludert tilgang på vann og strøm. Hvert strømuttak kan belastes med Max. 1000 watt.

Avgift skal betales av alle båter som legger til kai etter kl. 22.00. Gjestehavn ligge over 3 dager er ikke tillatt uten avtale med havnesjef. Betalingskasse finnes både på brygge A (ytterst) og F (innerst).

Ta en konvolutt, fyll ut plassnummer og øvrig informasjon. Legg penger i konvolutten, riv av gjenpart og legg konvolutten i kassen. Fest gjenparten synlig i båten for kontroll.

Vi har ikke dusj og toalettfasiliteter i havna, men toalett kan benyttes i utestedenes åpningstid i Gamle Slemmestad sentrum som er 100 meter fra havna.

Det er industrihavn på motsatt side med anløp av større båter, slik at gjester primært skal benytte plassene på innsiden av bølgebryter eller inne i havna.

Veiledning for gjester og ordensreglement er på store informasjonsplakater i havna.

 

Slemmestad

I Slemmested finner du en rekke servicetilbud og butikker. Smak av Italia, butikk med italienske spesialiteter i råvarer og cafe med italiensk is. Pizza Tratoria, en ekte Italiensk Pizzarestaurant. The Pipe, en Irish Gastro Pub, Kakeri og Sjokoladehagen med Belgisk sjokolade. Kunsthåndverk, Bingo og Sekkefabrikken Kulturhus. Her finnes også Bibliotek og Sementmuseum. 10 minutter gangavstand finnes Idrettspark. Stedet har leger og tannleger.

I tillegg har du mer enn 40 gode grunner til å besøke Rortunet Kjøpesenter!

Her finner du alt på ett sted: Klær for både barn, ungdom og voksne, sko, interiør, kafe, catering, gullsmed, leker, jernvare, 3 dagligvare butikker, kiosk, parfymeri, dyrebutikk, helsekost og velvære, blomster, gaver, frisører, bøker, video, renseri, apotek, optiker, belysning, eiendomsmegler, bank, vinmonopol og post. M.a.o. noe for liten og stor, enhver smak og ethvert behov.

 

Odden Marina båtforening
Bryggeveien 82, 3470 Slemmestad

Tlf: +47 91898475
E-mail: admin@oddenmarina.no
Web: www.oddenmarina.no

 

 


 

  Email to a friend Email to a friend
  

 -  Share 

Siste artikler

Besøksadresse: Grønland 57

3045 Drammen

Web : visitdrammen.no

Redaksjonen
Telefon 32 23 40 70
post@visitdrammen.no 
Annonser 
Tlf 32 23 40 70
Annonse-informasjon 
Røyken kommmune Kultur og fritid
Servicetorget 31 29 60 00
www.royken.kommune.no 

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview