Clarion Collection Hotel Tollboden

På Clarion Collection Hotel Tollboden bor du med Drammens unike historie og kultur i veggene, - en ærverdig bygning med røtter tilbake til 1600-tallet. 

 

Clarion Collection Hotel Tollboden

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger sentralt i Strømsø bydel med et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også byens attraksjoner Drammens Museum, Spiraltoppen og Bragenes Torg i nærheten.

Hotellet
På Clarion Collection Hotel Tollboden bor du med Drammens unike historie og kultur i veggene. Her bor du i en ærverdig bygning med røtter tilbake til 1600-tallet da bydelen Strømsø i Drammen var en av Norges viktigste havner. Hotellets vegger er utsmykket med kunst av lokale kunstnere og utstillinger som forteller om byens sjøfartshistorie.Nærområdet
Drammen har en levende golfkultur. Vi er stolte av å sponse Drammen Golfbane som ligger kun 10 kilometer unna hotellet. Her arrangerer vi vår egen golfcup og tilbyr egen golfpakke som inkluderer greenfee. Om vinteren er området rundt Drammen perfekt for både langrennski og alpint. Bare 10 minutter fra hotellet finner du to alpinanlegg, Haukås og Aron. En halvtimes biltur tar deg til Kongsberg Skisenter med utfordringer for både nybegynner og de mer erfarne.

Møterom
Hotellets konferanseavdeling har syv konferanserom med plass til opp til 70 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider
Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Trening og velvære
I hotellets relax-avdeling finner du en avslappende atmosfære med komfortable møbler, badstue og treningsapparater. Relax-avdeling har også et eget rom for avkobling og sosialt samvær hvor du alltid finner en forfriskende drink. Vi vet hvor viktig det er å holde seg i form selv om du er ute å reiser. I hotellets fitness-avdeling finner du tredemølle, treningssykkel og multigym. Fitness-avdelingen er åpen mellom kl. 06:00 og 23:00.

Åpningstidene kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Historie
Hotellets bygning ble reist av forretningsmann og tollforvalter Daniel Knoff i 1668. Knoff startet sin karriere som generaltollforvalter sønnafjells og senere overtollinspektør på midten av 1600-tallet. Han var en av kongens nærmeste menn og fikk tilnavnet "Kongen av Strømsø" for sin innsats for utviklingen av havneområdet. Den dag i dag lever Knoffs livsverk videre i hotellets mange utstillinger.

Velkommen

Clarion Collection Hotel Tollboden

Tollbugaten 43, 3044 Drammen, Norway
Telefon :+47 32 80 51 00
Faks:+47 32 80 51 99
Hjemmeside

 

 

  Email to a friend Email to a friend
  

 -  Share 

Siste artikler

Besøksadresse: Grønland 57

3045 Drammen

Web : visitdrammen.no

Redaksjonen
Telefon 32 23 40 70
post@visitdrammen.no 
Annonser 
Tlf 32 23 40 70
Annonse-informasjon 
Røyken kommmune Kultur og fritid
Servicetorget 31 29 60 00
www.royken.kommune.no 

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview