HOLMSBU Hotel & Spa - Sunn livsstil i vakre omgivelser

Legg Påsken til Holmsbu Kino hver dag Rebusløp for barn hver dag Diskotek for barna Langfredag Påskeegg til alle barn på Påskeaften. 

 

HOLMSBU Hotel & Spa - Sunn livsstil i vakre omgivelser

Hotellet ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, 29 km fra Røyken sentrum. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.


Rom for alle anledninger
Ikke bare et hotell. Her kan du velge om du vil bo på et hotellrom eller en suite med utsikt over havet, i en sjøbod eller i en villa. Alt ligger til rette for at alle skal kunne finne sitt favorittsted uansett anledning. Suite på kjærestetur, sjøbod på venninnetur eller villa med familien - valget er ditt. Vi har egen gjestebrygge og marina som gjør hotellet lett tilgjengelig med båt, og sjøveien fra Drammen tar ca. 40 minutter. 


Nyt Holmsbu
Ofte skal det ikke så mye til for finne ro. En spasertur med frisk sjøluft langs veien eller svabergene, kanskje en tur ned på bryggekanten med spatøflene på. En varm kaffe latte eller en god vin kan gjerne nytes hos oss eller i Holmsbu sentrum. Langs veien til Holmsbu sentrum finner du Holmsbu Billedgalleri, hvor Holmsbumalerne med Henrik Sørensen i spissen sine malerier et utstilt. I sentrum finner du et yrende liv med kafeer, sjarmerende butikker og Holmsbu Handel på sommerstid. Vinterstid finner du et like sjarmerende Holmsbu sentrum, dog i roligere tempo med mindre aktivitet i sommergjestenes fravær. 

Holmsbu Hotel & Spa

Rødtangveien 18 A,
3484, Holmsbu

Tlf: 32 79 70 00
Epost: E-post: booking@holmsbuspa.no
Web Holmsbuspa.no


 


 

  Email to a friend Email to a friend
  

 -  Share 

Siste artikler

Visit Media AS
Pb 819 Bedriftssenteret,
3007 Drammen
Telefon 32 23 40 70 
Redaksjonen
Telefon 32 23 40 70
post@visitoyken.no 
Annonser 
Tlf 32 23 40 70
Annonse-informasjon 
Røyken kommmune Kultur og fritid
Servicetorget 31 29 60 00
www.royken.kommune.no 
postmottak@royken.kommune.no
Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview