Smak av Italia Pizzeria

Duften av nystekt pizza siver ut fra den lille italienske restauranten på torget i Slemmestad. Pizzeria med kulinariske opplevelser og smak av Italia. 

 

Smak av Italia Pizzeria

Her serveres det pizza med friske urter, oliven, mozzarella og krydderier. Pizzabunnen lages med hundre prosent ekte råvarer. Oppskriften på den tradisjonelle italienske pizza er durum-hvete, ferske råvarer, et par Napolianske pizzabakere, en steinovn på 400 grader samt noen godt bevarte hemmeligheter.

Pizzeria trattoria er et trivelig lite spisested, ikke så formelt som en restaurant. Her vil gjestene kunne nyte sitt måltid, la blikket gli ut over Oslofjorden og kanskje fornemme duften av middelhavet.

Menyen består av et utvalg velkomponerte italienske pizza-varianter, salater, forretter og et par desserter. Av drikke serveres det italienske røde og hvite viner, fatøl fra Aass og Paoletti brus. Stedet har ikke Coca Cola eller varer fra de store næringsmiddel-leverandørene, men satser på de små og tradisjonsrike produsentene.

Lokalene har et lunt og koselig interiør med vinduer vendt mot fjorden. Det er plass til 65 gjester inne og 55 på terrassen mot småbåthavna. I tillegg har de en takeaway avdeling med inngang fra torget.

Slemmestad kan som et av de få stedene i landet, skilte med en ekte Pizzeria og garanterer en kulinariske opplevelser og smak av Italia.

Historie

Pizza har sin opprinnelse i Italia og kan etter et arkeologiske funn i Veneto regionen, spores tilbake til bronsealderen. Et gammelt sagn forteller også om Romerske soldater som under okkupasjonen av Palestina bakte flate brød på steinovner og toppet brødet med det de hadde for hånden. Kanskje litt grønnsaker, urter og oliven. Soldatene tok med seg brødretten hjem til Italia og fortsatte å bake sine lokale varianter.

Åpningstider

Onsdag - Torsdag: 15:00 - 21:00  |  Fredag - Lørdag: 15:00 - 22:00  |  Søndag: 13:00 - 21:00.
Telefon: 404 62 951 
Epost: pizzeria@smakavitalia.no 
Web: smakavitalia.no

 

 


 

  Email to a friend Email to a friend
  

 -  Share 

Siste artikler

Besøksadresse: Grønland 57

3045 Drammen

Web : visitdrammen.no

Redaksjonen
Telefon 32 23 40 70
post@visitdrammen.no 
Annonser 
Tlf 32 23 40 70
Annonse-informasjon 
Røyken kommmune Kultur og fritid
Servicetorget 31 29 60 00
www.royken.kommune.no 

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview