RØYKEN KAMMERKOR – 25 ÅR

 

 

RØYKEN KAMMERKOR – 25 ÅR


Røyken kammerkor er i gang med jubileumssesongen.


Det var korets faste dirigent gjennom alle år, Torild Ambjørg Høivang, som fikk idéen om å starte et kammerkor. Hun tok kontakt med folk fra det lokale musikklivet og samlet dem til korets første øvelse, hjemme i sin egen stue! Røyken Kammerkor var i gang!

25 aktive og morsomme år
Konserter på det nordiske visetreffet i Skagen, konserter på Frederikssund visefestival, kirkekonsert og festivalkonsert i Vilnius, radiokonserter i NRK-Buskerud, 1. plass på Buskerudtoppen med låta «A string of pearls», kortur med konsert i Budapest, konsert med Henning Sommerro og John Pål Inderberg, fast innslag på Røyken Jazzforums julejam og den årlige førjulskonserten i Slemmestad Kirke, har laget konsertforestillinger som «Hva bor i et kor?» og «Helt swingsang», og hadde kjempesuksess med egen «Queen-konsert» Dette bare for å nevne noe!

Koret har et bredt repertoar og trives både a capella og sammen med musikere. De synger blant annet jazz, kirkemusikk, folkeviser, negro spirituals og låter fra popens og rockens verden.

I løpet jubileumsåret blir det kirkekonsert i Slemmestad kirke. Da er det Misa Criolla og latin amerikansk folkemusikk på programmet. Det blir kortur med kos i juni. Til høsten blir det først kirkekonsert i Dublin, jubileumskonsert i Kulturhuset Sekkefabrikken, julejam, førjulskonsert i Slemmestad kirke og jubileumsfest.

Koret gleder seg og ønsker dere alle velkommen til konsert!

For Røyken Kammerkor
Steen-Vidar Larsen
 
 

  Email to a friend Email to a friend
  

 -  Share 

Siste artikler

Besøksadresse: Grønland 57

3045 Drammen

Web : visitdrammen.no

Redaksjonen
Telefon 32 23 40 70
post@visitdrammen.no 
Annonser 
Tlf 32 23 40 70
Annonse-informasjon 
Røyken kommmune Kultur og fritid
Servicetorget 31 29 60 00
www.royken.kommune.no 

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview