Idrett - Vannsport for alle

 

Tekst, Jorunn Horgen. Foto Jon Hoff. 

Idrett - Vannsport for alle

Hver torsdag fra mai til september er det klubbkveld på Hernestangen, en åpen kveld for nye og tidligere medlemmer. Her er alle velkommen til “gøy på vannet” kveld. Alle medlemmer har tilgang til utstyret som er er rigget og klart til bruk og lett tilgjengelig på Hernestangen.

Klubben har 10 Kona brett med seil fra 2,5 m2 til 7,5 m2, utstyr og seil som passer til barn fra 30 kg til voksne erfarne windsurfere. Brettene er også supre stand up padling (SUP) brett med åre for padling en tur på fjorden både når det er vindstille eller morsomme i bølgene. I tillegg er det godt utvalg av våtdrakter i alle størrelser, våtsko og seilvester. Her er ikke utstyret noen begrensning.

Vannsport gruppa tilbyr aktivitet for alle, her er både barn, ungdom og voksne velkomne til å ha det gøy på vannet sammen. En aktivitet som passer for hele familien, der ingen trenger å bare være tilskuere, men selvsagt er det lov også. Det krever ekstra hjelp for å få i gang de minste, så der må foreldre hjelpe til.

Møteplass for ungdom
Windsurfing og SUP er perfekt for ungdommen og med lett tilgang til utstyr rett på stranda er det enkelt å bli med. Her kan ungdommene ble med når det passer og det er fine forhold på fjorden.  Ingen krav til organisert treningen for de som ikke har lyst til det.

Servicebygg og klubblokaler
Kommunen er i gang med bygging av nytt servicebygg rett ved stranda. Vannsport gruppa får underetasjen til utstyr. Vi ser frem til å få bygget klart og “flytte” inn.

Hyggen Water Games 2012
Værgudene for årets Hyggen Water Games var ikke helt med oss med 12 varmegrader, men det var gode seilforhold så de ivrigste var med. Det var ca 30-40 deltakere fra 6-60 år som fikk prøvd både Windsurfing , SUP og Bic seiljoller. Her var det alt fra helt nye til “gamle” 80 talls brettseilere. Drammen SF stilte opp med de tre seiljollene og gode juniorer som hjalp oss og flere fikk testet de morsomme jollene.

HIF Vannsport
www.hyggenif.no

 Følg oss på Facebook  

   

  Email to a friend Email to a friend
  

 -  Share 

Siste artikler

Besøksadresse: Grønland 57

3045 Drammen

Web : visitdrammen.no

Redaksjonen
Telefon 32 23 40 70
post@visitdrammen.no 
Annonser 
Tlf 32 23 40 70
Annonse-informasjon 
Røyken kommmune Kultur og fritid
Servicetorget 31 29 60 00
www.royken.kommune.no 

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview